Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

So good - aamujamit Auringossa

Kolme big bandia ja kaksi kuoroa kevättunnelmissa.
Kouluviikko käynnistyi rytmikkäästi maanantaiaamun konsertissa 4.5. Auringon sydämessä. Kosertissa esiintyi kolme orkesteria: Vuosaaren Junior Big Band, Krunikan Star Big Band ja Krunikan Junior Big Band. Lisäksi konsertissa esiintyivät Aurinkolahden kuoro ja Vuosaaren ala-asteen kuoro.

Konsertin juonsi musiikinopettaja ja koulumme kuoron johtaja Titta Lampela. Aluksi Vuosaaren Junior Big Band, Vuosaaren ala-asteen kuoro  ja Aurinkolahden kuoro esittivät kappaleet Tähtikarttaletkis ja Tähtiä on enemmän. Kesälomatunnelmiin päästiin kappaleen Kesäloma meillä kohta on siivittämänä.

Vuosaaren Junior Big Band, Vuosaaren ala-asteen kuoro (4C), Aurinkolahden kuoro ja kapellimestarina Essi Lipponen.

KSBB eli Krunikan Star Big Bandin kapellimestarina toimi Stina Myllys, joka soitti myös itse saksofonia ja poikkihuilua. KSBB esitti kappaleet Wizard Wheezes, Pink Panther Remix ja In The Stone. Orkesterin svengaavan soiton aikana yleisö taputti rytmikkäästi mukana.

Stina Myllys johti Krunikan Star Big Bandia.

Krunikan Bib Bandit soittivat vielä yhdessä kappaleet I Feel Good, Paranoid Ironman, Niilon sovittama Happy Adventure Theme ja The Chicken. Kappaleessa I Feel Good kuultiin solisti Petruksen upeaa laulua. Myös soittosooloja kuultiin useita. Konsertin yleisö eli musiikin mukana ja kiitteli solisteja aplodein.

Konsertin päätteeksi kaikki orkesterit esittivät yhdessä kappaleet Angry Birds ja Soul Bossa Nova. Parhaimmillaan Auringon lavalla esiintyi konsertissa viitisenkymmentä soittajaa ja kolmisenkymmentä laulajaa yhtä aikaa.

Teksti: Meri
Kuvat: Joonas