Sivut

torstai 7. syyskuuta 2017

Kauppa kävi Mosaiikkitorilla

Kiersimme Mediatiimin kanssa katsomassa, mitä lauantain koulupäivänä tapahtui Mosaiikkitorin läheisyydessä ja Kartanon kentällä. Aloitimme kierroksen Mosaiikkitorilta, jossa oli markkinat, joilla eri luokat myivät herkkujaan.


Jatkoimme Vuotalolle, jonka aulassa esiteltiin musiikki- ja kuvataideharrastuksia. Vuosalissa oli paljon yleisöä kuuntelemassa bändin soittoa. Esityksen jälkeen yleisö sai käydä kokeilemassa bändisoittimia, kuten pianoa ja rumpuja.

Näppärit-yhtye piti konsertin Vuotalossa. Yhtye esitti kansanmusiikkisävelmiä. Soittajien joukossa oli myös koulumme entisiä ja nykyisiä oppilaita, esimerkiksi Veeti Szabo, koulumme entinen oppilas, on soittanut yhtyeessä kontrabassoa muutaman vuoden.


Vuotalolta jatkoimme Vuosaaren urheilutalolle. Siellä pääsi kokeilemaan parkouria, voimistelua ja taistelulajeja. 


Kartanon kentällä pelattiin jalkapalloturnaus neljän koulun välillä. Jokainen koulu pelasi kolme ottelua. Alakoululaisilla oli oma turnauksensa. Koulumme voitti turnauksessa hopeaa.

Heteniityn kentällä 1.-4.-luokkalaiset pääsivät kisaamaan Viipurin Urheilijoiden järjestämässä Syyskipinät-yleisurheilukilpailussa.Teksti: Okko, Lukas, Sagar ja Meri-ope
Kuvat: Sagar, Okko ja Meri